Post by irmahortievers on Feb 28, 2022 18:08:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Tsunami ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Tsunami IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код много злата ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Tsunami 2022 version ▞▞▞
добра игра се само руши након гледања реклама тако да губите свој добитак
Сигурно срање не мој те ово да инсталирате
Треба пуно меморије али је добро
Zombie Tsunami Spillehall afa
Добра је али повремено досади
Ааааа МАЛО ГЛУПО
Свиђа ми се ова игрица,само досади временом.Ја сам 112 ниво и досадила ми је .
Глупост кад инсталирам изадје да је датотека игрице невазеца.
Аааааааааааааа НЕМОГУ ДА ОПИСЕМ КОЛиКОЈЕ ДОБРА ИГРИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Обожавам ову игру... али пре 2 дана изгледа да имам проблема са учитавањем игре.. Покушао сам да је деинсталирам и инсталирам, али још увек не ради.. Поправите ово..
Изгубити
Стално касни, поправите
Заиста волим ову игру, добар посао 💖💖💖❤❤❤
Игра је прилично забавна, али би требало да има начин да лакше добијете драгуље, као што сваки десет зомбија у рунди треба да добије драгуљ, јер не трошим новац осим што бих препоручио!
било је забавно, али тешко би се пријавио, а онда би писало "Зомби цунами не ради извини" и то није фер човјече..!!
Зомби
ова игра је прилично тешка и не знам како очекују да све то урадимо, али је некако срање.
Добра је игра, али има контролу, има само једну контролу, мисија није лоша, али су исти увек је исто када играмо први пут и играмо последњи пут.
Добро, али је постао веома стар, нема нових ствари 👍👎 обе
Игра је одлична, али не могу да уђем на свој Фацебоок налог, зашто не можете да ми помогнете
Није бас и нека , глупост.
Zombie Tsunami Arked qrn
Засто игрица избацујеееееееееее удјем и одма ме избаци на три уредјаја не ради
Уметнички стил је био заиста чудан по мом мишљењу, такође нисам имао појма како је мени, мислим да га зовете, веома збуњујуће за мене и постало је прилично досадно након неколико покушаја, али ако волите тешке и једноставне игре, идите на то.
Zombie Tsunami Arkadne igre vehj
Г
Добра је игрица ал могло је још нес да се дода
Глипа је!
добра екстра игра👍👍👏👏
Грозно
Глупо=смор
Заиста ми се свиђа ова игра. Али огласи су супер досадни, попут супер дугих реклама пре него што можете да их прескочите. Мех.
Прилично добра игра, али могла би користити неке велике поправке, али иначе заиста забавно искуство
Свиђа ми се, али приметио сам нешто, мислим да је Фусион Феатуре потпуно бескорисна, то је исто као да купујете зомбирд, за разлику од старе верзије ако спојите класичне зомбирдове можете имати Супер или Хипер Зомбирд након фузије. не свиђа ми се.
Неће ми се скида. Нема преузимања
много проблема са новим ажурирањем, доста се замрзава и морате да ресетујете игру
Није лоше😑😑😑
Додајте му још ствари........ добра игра👉👍
потрошити године да бих успео да спојим последње зомбије и то ми неће дозволити!! деинсталирај!!!!
Узас
Игра се неће наставити са екрана за учитавање. То се десило већ два пута и морам поново да инсталирам игру која узрокује непотребне трошкове за пренос података. Решите овај проблем јер се нећу трудити да играм и највероватније ћу деинсталирати ову игру. Даћу најнижу оцену да бисте могли да решите проблем.
Инсталирао сам ову игру више пута на било ком уређају и видим да је тако добра сви моји пријатељи и породица уживају у њој, а требало би и ви. Веома сам срећан што је ово игра ван мреже, сони је може играти кад год пожелим. Тренутно сам на фудбалској утакмици и нема вифи-а, па ћу користити свој 4Г да ово напишем и онда играм своју игру ван мреже.
Потпуно досадно.Играо сам је три месеца.лако досади.
Ово је много боље ако имате дуже режиме као што су итд.
Веома слатка игра, волим је
Мало кварова и реклама. Рекламе су неподношљиве, али је и даље забавно, само што није онако како је било
добра игрива
Забавно и опуштајуће!
Али мало досади
Промене су срање! Ажурираћу своју оцену када поправите игру. Променили сте га па су вам сада потребне две птице са два максимална нивоа? Дакле, сада ће буквално бити потребно 3к дуже да се надогради на голубове вишег нивоа. А сада огласи не раде тако да не можете добити ни дијаманте осим за догађаје. Ужасне ужасне промене.
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Curse de mașini fjyp
Zombie Tsunami არკადული uch
НАЈЛОША ИГРА ИКАД 😤😤😤😤😤😤😤😤😤