Post by irmahortievers on Feb 28, 2022 18:20:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на безкрайни точки ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape Mysteries 2022 version ▞▞▞
Иска ми се да добавят още страховити игри, но доста се наслаждавам на това, което съм играл досега (Детектив Кейт и Карнавал). Понякога нещата нямат толкова смисъл, колкото бих искал, но пъзелите са разнообразни, а историите интересни.
Каква е концепцията на играта може да се заключи, че някои игри може да са пъзел добре... Каква е концепцията на пъзела.. Мисля, че е игра в youtube или иначе трябва да докосваме екрана за всеки път... Пакет от youtube игра за коментари и така неконцептуална пъзел игра....
Наистина ми хареса това приложение, докато вече не можех да изляза от рекламите. Опитах няколко пъти да гледам много различни реклами, но не мога да играя вече три дни.
Една игра за боклук след друга
Много хубава игра, но ако героите в играта могат да говорят, това ще бъде добро подобрение
така че ще бъда честен. Колкото и да харесвам вашите игри, тази ще ви отведе напълно по хълма. трябва да изчакате глава в него, както и ключове. Харесах предишното издание, в което беше игра на дупка с една мистерия, но това е, gawd. толкова съм разочарован
Коледа убиец - процес на смесване на коктейли, не може да се излее натриева вода в чаша (опитано няколко пъти. След актуализации, съставките на коктейла изчезнаха, ментата е изчезнала, не може да завърши задачата.
Обичам играта, за съжаление при всяко приключение всеки път, когато трябва да използвам лупата, тя не работи на телефона ми, така че не мога да отида по-далеч
Бих дал 5 звезди, но е доста нелепо, че трябва да похарча $5, за да имам достъп до звездите, които спечелих. Знам, че помага в подкрепа на разработчиците, което аз съм напълно добър с това. Помага да направим игрите по-добри и носи нови. Въпреки това, че трябва да плащам за наградите, които печеля, няма да дам нито стотинка. Моите извинения за ниските звезди.
Тази игра е любимата ми игра. Обичам я. В „Убийство в Echo bay“ глава 6 не мога да завърша пъзел „радарен“, защото след няколко докосвания едно празно място не може да бъде запълнено. Това е правилното към фиксираните 2. Съжалявам, че не знам как да обясня това. Заседнах там и съм пристрастен към тази игра. Моля, поправете го.
Някои от уликите са доста трудни за изработване, но предполагам, че затова играем тези игри, но да, в противен случай това е игра, наслаждавам се на тази игра. Едва започнах да играя тази игра, така че скоро ще ви разкажа повече за нея.
БЕШЕ забавно, но предизвикателствата са невъзможни за решаване, без да влезете онлайн и да търсите в Google отговорите. След като намерите отговора онлайн, разбирате, че дори не е било предназначено да бъде решено, тъй като инструкциите нямат смисъл и е просто невъзможно. Изтриване bc какъв е смисълът
Сега те добавят стари игри и изискват ключове за игра. Спестете си време и изтеглете тези поотделно, които можете. Там не се изискват ключове. Трябва да платите, за да получите ключове за игра на нива или да изчакате 2 часа, плюс сега има реклами между всяко ниво. Старите игри бяха по-добри. Жалко, че добавихте ключовото нещо. Твоите игри бяха любимите ми.
Актуализирано: Трябва да изтрия тази игра. Надявах се на още една забавна игра, но последните три игри току-що ме изключиха напълно. Казват, че имат диапазон, но са склонни да се погрижат за тези, които харесват страшните, зли неща. Някои игри са забавни! Харесвам сватбите и игрите с боядисване, но проклетите, обитавани от духове и демонични игри избягвам. Моля, направете повече игри като сватбата, рисуването и мистерията на рая, моля!? Ще оценя тези игри с пет звезди!
Adventure Escape Mysteries एडवेंचर bco
Харесва ми, че има толкова много безплатни игри, а рекламите са малко. Някои от пъзелите нямат никакъв смисъл. Дори след търсене на решение.... уликите нямат никакъв смисъл. Не ми пука да търся нещата, когато съм заседнал. 4 звезди, тъй като всичко останало е добро.
Харесах Adventure Escape от Haiku. Завърших всичките им игри, докато не трябва да чакате 2 1/2 за ключ, за да отключите етап. В крайна сметка те ще поискат пари освен плащането или чакането на ключ. В играта също са добавени реклами. В играта има и много грешки, при които трябва да рестартирам приложението, което ме кара да стартирам от началото на главата. Много разочароващо хайку. Сега преминаване към друга игра. Никога не се връщайте към това приложение или Haiku игри, докато не бъдат коригирани.
Когато съм в глава 2, винаги пише "Изтеглянето не бе успешно", това е твърде лошо.
Наистина се наслаждаваме на играта, но сега тя е заседнала на екрана за зареждане, който казва свързване със сървъра, въпреки актуализирането на приложението и устройството. Други коментари имат същия проблем. Моля, поправете!
Death Worm™ آرکیڈ gkv
Обичах игрите Haiku и от време на време разглеждах новите им игри. Въпреки това те решиха, че показването на реклами между главите генерира твърде малко приходи и сега налага 3 часа изчакване на всеки две глави или трябва да купуват „ключове“, за да отключите тези глави. Не само това, те вече искат да се регистрирате при тях, защото не е достатъчно само да имате информацията за вашия акаунт в Google. Деинсталиран и никога повече няма да търси Haiku игри. Старите игри са приятни. Благодаря за хубавите моменти.
Харесвам тези игри, но когато трябва да пропуснете пъзел, тази игра струва повече от всяка друга игра, която съм играл. 30 звезди за пропускане и получавате само 4 или 5 върха от всяка глава.. не са равни.
Забавни игри, които ви карат да се движите по-бързо, когато става въпрос за клавиши, може да бъде малко проблематично да знаете какво да правите след няколко глави, но повечето неща имат упътване, витаещо някъде, така че са доста страхотни!
Въпреки че изкуството и музиката на играта са страхотни, пъзелите са толкова разочароващи. Нивото на трудност е напълно небалансирано и прави играта по-скоро като мъчение, отколкото приятна.
Големи надежди! Прилична игра, НО 5 ЦЕЛИ ЗВЕЗДИ ЗА НАМЕСТ? не е нещо, за което съм готов да платя.
ЗАЩО игри като тази изискват ключове за игра? Един ключ на всеки 3 часа. Един ключ отключва 1 глава от 1 история Защо не мога просто да играя проклетата игра?? Толкова досадно! Някои от пъзелите са нелепо трудни. Напуснах няколко от игрите, само защото съм заседнал в по-трудните пъзели. Съветите струват 5 или 10 звезди всеки. МОЖЕ би получавате 3-5 звезди на игра. Между нелепите пъзели и липсата на звезди за намеци е добре, че има инструкции онлайн.
Супер
Рекламата на пасианса замразява играта ми.. Няма начин да изляза от рекламата, освен рестартиране.
Adventure Escape Mysteries Dobrodružné cqsi
Харесвам пъзел игри за бягство. Това беше много забавно, защото имаше сюжет, който трябваше да се следва, а пъзелите следваха сюжета. Беше трудно да отложа играта, защото исках да стигна до края. Беше като да общуваш с любимата си книга.
Тази игра е най-добрата сред повечето детективски игри. Кара те да мислиш отвъд въображението. Това е прекрасна игра с много забавление, ако знаете пъзели. Понякога е трудна. Благодарим на разработчиците за комбинирането на повече от десет игри в една. Всички сте прекрасни и креативни. Добър графичен дизайн и история. Проблемът е, че отнема много време за попълване на ключовете и това са само два ключа. Трябваше да са три или четири ключа. Обичам вашите произведения. Останете залепени за местата си и бъдете прекрасни детективи.
Актуализация: Бях развълнуван да видя, че пъзелите ще бъдат "трудни, но не и невъзможни" и че можете да "играете цялата игра безплатно"! Харесаха ми и рекламите за играта, които видях, докато играех други игри. Докато навлизах в него, установих, че освен трудността да се видят малките детайли на екрана на телефона, е необходимо твърде много четене на мисли, за да се правят пъзелите, без да изчерпвате звездите си, и няма начин да получите повече звезди без $ $. 😔
В приключенското бягство от тъмни руини, глава 5, има грешка. Когато използвам дръжката на лебедката върху дървото, за да го изчистя, не работи. Моля, поправете го и аз ще променя прегледа си. (Редактиране. Направих това, което ме помоли да направя, все още съм изправен пред грешка.)
Харесвам тази игра, трябва да има начини за печелене на повече звезди
Аз съм на ритник от стаята за бягство и това помага да задоволим сърбежа. Това е библиотека от тонове различни игри за бягство/приключенски игри. Не знам обаче как класират нивото на умения за различните игри. Видях по-сложни пъзели в игра, класирана като „начинаеща“, отколкото в междинната игра, която играя сега.
След като получих това приложение, се влюбих в игрите за бягство Haiku, особено в серията Detective Kate, тези игри осигуряват часове забавление с умни пъзели и увлекателни истории и добавят още истории през цялото време. 10/10 нямам търпение за следващия ми случай с детектив Кейт Грей
Играта се опитва да ви накара да купувате звезди, за да намерите улики, защото те са много трудни за намиране. Трябваше да потърся една разходка през...SMH
Обичам го! Без разходи и предизвикателни игри.
Adventure Escape Mysteries ผจญภัย aeo
Актуализиран! ** Играйте 10 минути, изчакайте 3 часа при отключване?!! Пълна глупост. Разработчиците трябва да слушат своите играчи и да се върнат към оригиналния формат, където всъщност можем да играем играта effin. ** Играх първата игра без притеснения, но втората беше почти невъзможна! Заседнах за 15 минути и нямах достатъчно звезди, за да заобиколя пъзела. Това е най-лошото за хайку игрите, без опция за пропускане! Срам
По-страшни игри като Конвентът моля. Но, моля, за Божията любов не поставите нещо като последен етап (чудовище рязане) отново!
Обичам тази игра. По-интересни пъзели, и добри сюжети.
Опитах се да купя звезди няколко пъти и това не прави нищо, освен да ми вземе проклетите пари и да не ми даде моите звезди. Искам си парите обратно!! Похарчих почти 10-15$ и не получих това, за което платих. Искам възстановяване.
Играна две. Досега ги обичам. Добро забавление. Някои предизвикателни пъзели. Много добре
Страхотни игри, с различни нива на трудност, което ги прави забавни за всички играчи. Единственото нещо, което би подобрило играта е, ако бъде даден допълнителен ключ, когато завършите всички глави в една игра, така че да можете да го използвате, за да започнете друга игра веднага, вместо да чакате 3 часа.
Adventure Escape Mysteries Adventure joye
Тази игра има най-добрите гатанки от всички други подобни игри, които някога съм играл. Понякога може да е трудно, но никога невъзможно. Колкото повече играете, ще откриете, че имате по-добри умения за решаване на пъзели за наблюдение. Единственият проблем, който имах, е фактът, че понякога може да се повреди. Когато докосна елемент, нищо не помръдва. Мислех, че не е важно, докато не закъсах и използвах звездата си за намеци, само за да разбера за артикула. Това е наистина опустошително, но се радвам, че не е често.
Не знам дали съм единственият с този проблем. В новата игра Sacred Stones, глава 2, отворих сандъка със съкровището, но предметите вътре не могат да бъдат взети (опитах да го докосна 100 пъти). Мислех, че може да се използва по-късно и може да се вземе по-късно, но се закъсах, защото нямаше какво друго да направя. Използвах 5 звезди за намек и ми каза да взема предметите, които не могат да бъдат взети. Благодаря, че пропиляхте моите звезди и може би не пускайте игра с бъг за разпадане на играта, тъй като не мога да напредвам сега.
Игрите са страхотни, но сега не мога да изтегля нови глави. Преди използвах vpn, за да ги изтегля, но сега, когато щракна върху бутона за изтегляне на глава, той автоматично изключва моя vpn и не мога да ги изтегля.
Минус две звезди за ужасната система pay2play. Минус една звезда, че беше твърде лесен, преминах през опцията "разширени" и въпреки че беше забавно и добре съчетано с приятно изкуство, приключи бързо и сега съм заседнал в чакане по 3 часа за всяка нова ГЛАВА, която искам да опитам. Ако тази игра имаше опции за закупуване на цели комплекти като най-добрите игри за бягство, вероятно щях да обмисля. Моят съвет е не се притеснявайте, те съсипаха тази игра с алчната си система на заплащане.
Много добре игра. Аз не съм имал никакви проблеми при зареждането или възпроизвеждането му. Трябваше да използва намек на няколко пъти, но за да спаси налага да купувате повече звезди, аз ще трябва да се мисли повече!