Post by irmahortievers on Feb 28, 2022 18:26:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אסימונים של מחולל קוד רמאות ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
שיחקתי במשחק שבו פגשתי האקר פעמיים, הוא הניח את הדמות שלו כדי שיוכל להימנע מההתקפות, כשתקפתי אותו, הכוח שלו לא ירד בכלל אבל זה משחק נחמד מאוד
זה כיף אבל תנועת החופש המינימלית של עושה את זה באמת לחוויה גרועה. בשלב מסוים הדמות הפסיקה לנוע ונהרגה בגלל זה. מאוחר יותר אני מבין שתנועת הג'ויסטיק מוגבלת באזור המסך. הפוך אותו להתאמה אישית.
AXES.io Action xwgl
AXES.io Action apz
אני לא מבין איך אני מנהל את החשבון שלי? אין סשן התחברות. זה אפילו לא תואם לתמונות המוצגות באפליקציה הזו. זה נוף מלמעלה למטה. חשבתי השקפה בגוף שלישי. אבל המשחק הוא חלק ודק.
התחלתי לשחק במשחק הזה אתמול ונהניתי ממנו יותר מהרבה משחקים אחרים שניסיתי מזה זמן מה. הבעיה היא שיצא אמש עדכון שהפך את המשחק לבלתי ניתן לשחק עבורי. מערכת ההתקדמות שונתה ולא קיבלתי את ההטבות החדשות שמגיעות עם הרמות שכבר צברתי. בזכות זה, אני מתחיל כל משחק עם 100 בריאות בזמן שכולם מתחילים כמה מאות בריאות וכלי נשק שהורגים אותי באופן מיידי. מבאס לראות את המשחק המהנה הזה נהרס.
משחקיות היא סופר מהנה, אבל מספר דברים מעכבים את המשחק הזה.מספר אחד ניצחתי את המשחק תוך חצי יום וזה לקח כל כך הרבה זמן כי הייתי צריך לצפות בהמון פרסומות. כמו כן, מדוע אין מערכת שדרוג מותאמת אישית? למה אני לא יכול להקצות יכולות פסיביות לכלי הנשק או לפחות לשנות אותם באופן אקראי אולי? לבסוף הגיבורים צריכים איזושהי יכולת מיוחדת הייחודית להם. הבעיה הגדולה ביותר היא חוסר היכולת להתאים אישית את המבנה. לא הכל צריך להיות אקראי.
המשחק הוא כיף, אבל לגמרי לא מאוזן. אל תגרמו לבוטים להשריץ ברמה 20 ולשחקן להוליד ברמה 1. הפכו את כולם לרמה אחת כדי להתחיל. כמו כן, התמונות בחנות אינן דומות למשחק בפועל אז אל תלך שולל.
זה כיף
אני לא ממש אוהב את מערכת השריון החדשה יותר מדי אבל עדיין זה משחק ממש טוב.
😍😍😍😍😍😍
Miraculous Ladybug & Cat Noir ایکشن opm
זה משחק די טוב וקונספט מגניב אבל יש לי 2 תלונות. קודם כל אתה לא יכול לשחק נגד אנשים אמיתיים פשוט ai. ושנית, אחרי ששיחקתי כשנה אני ממשיך וכל ההתקדמות שלי נעלמה!!!!! ולא הצלחתי להחזיר אותו. אם זה לא היה קורה המשחק הזה היה 4 כוכבים.
המשחק הזה נחמד אבל יש יותר מדי תוספות. בכל פעם שאתה מחוסל זה מראה לך תוספת. זה ממש בעייתי. אני לא כל כך משחק במשחק הזה בגלל התוספות. פשוט צמצם את מספר התוספות וזה יהיה משחק בסדר. אני מעדיף לשחק ברובלוקס, לרובלוקס אין תוספות.
מצחיק
לא Multiplayer מקוון, ככל שאתה משדרג הבוטים משתדרגים. אז עד שתגיע לרמה 21 בוטים נוצרים עם 800 כ"ס, צירים שקיבלו 4 כיוונים, 2 קליעים נוספים. לא הגיוני. וגם בוטים יצמחו סביבך ברמות גבוהות ועם מהירות מטורפת
משחק נהדר. רק בעיה אחת שראיתי עד כה. כאשר אתה מקבל את הקליע הכפול פעמיים, נראה שהלהבים פשוט נעצרים ממש מול הדמות. יכול להיות שהם מתנגשים זה בזה.
אחרי רמה 60 בערך רק אקסטרה חיים
אני אוהב את המשחק הזה, אני מאוד נהנה מאוד, הוא ממש ממכר אבל הפרסומות כל כך מעצבנות שזה לא מפסיק לצוץ גם אם לא ביקשתי לצפות. אנא תקן את זה, אנחנו לא מקבלים תשלום עבור מודעות אלה. במקום לשחק אני תמיד עוזב את המשחק בגלל פרסומות מעצבנות.
זה לא מתקין לי אבל שלחתי משוב עכשיו יהיה פייר
וואו. המפתחים לגיטימיים נותנים את אותה תגובה אוטומטית לרוב הביקורות הקריטיות במשך שנים. בנוסף, אני מסכים עם כל העניין של 5000 כ"ס והבוטים שהם פשוט OP לחלוטין. המשחק הזה טוב עד תחילת ליגת הכסף, אחרי זה תפסיק לשחק את זה.
אני נהנה מהמשחק הזה לטעות. עם זאת, יש את הקושי המוגבר של הצורך להילחם בבוטים המטורפים האלה עם 5000 בריאות. תסביר בבקשה איך אתה מצפה ממני לעשות את זה בסוף המשחק כשהמעגלים נסגרו.? יש גם באג שבו הפעלה מחדש גורמת לתגמול היומי של המשחק לחשוב שזה יום חדש. אז תודה על 1500 יהלומים
זה משחק מצוין, אבל יש כל כך הרבה דברים להתלונן עליהם. 1 הוא שזה נהיה קשה מדי בהתחלה בליגת הכסף ובליגת הזהב. יש כל כך הרבה קטעים שיכולים לירות בך. בנוסף, לרובם יש כדורים נוספים, וזה די מעצבן. לא אתפלא אם לאחד מהם יהיו כדורים נוספים. דבר נוסף הוא שקל למות, לפעמים יש הרבה כדורים כדי לצאת מהדרך. אוקיי, עכשיו לגבי מספר 2, 2 זה שצילומי המסך מזויפים :/
אני אוהב את המשחק הזה אבל הכוונה מבוססת על מזל, לפעמים אני מת בגלל שלא יכולתי לפגוע במישהו בזמן שהם פוגעים בי. אוהב את זה אבל בבקשה הוסף מערכת מכוון זה ישפר את זה.
המשחק פנטסטי ואני אוהב איך שדרוג ומערכת הציוד הם רק 3 כוכבים כי יש פשוט יותר מדי פרסומות. אני אפילו לא יכול לסיים משחק אחד ללא תוספת ואז לקבל את כל התוספות שזה 4+ מודעות נוספות לצפייה לפני שאתה נכנס למשחק הבא שלך.
זה טוב או שאני צריך להגיד שזה היה..... כי ברמות הראשונות זה ממש ממש כיף! ומהנה! אבל בהמשך זה נהיה קשה וקשה בטירוף מה שמוציא את כל הכיף במשחק.(אבל זו רק דעתי)
המשחק מהנה הם יכלו להוריד את הפרסומות אבל הבעיה העיקרית שלי היא שהחשבון שלי הופעל מחדש התחברות תוך יום אחד וכל הדברים שלי נעלמו
שינוי מ-5 כוכבים לכוכב אחד, אני מאוכזב מהבאג בו נותר רק שחקן אחד ושחקן אחר עדיין זז ואי אפשר לפגוע בו. בבקשה תקן את זה..
זה משחק נהדר, אבל לפעמים הוא מתקלקל והורג אותי כשאני זורק את הגרזן שלי, וכשאני לוחץ על צפה בסרטון כדי להפעיל מחדש, זה גורם לי לצפות בסרטון אבל לא נותן לי להראות מחדש.
הפרסומות הורגות את המשחק הזה, יש הרבה מדי פרסומות כדי לעניין אותי לשחק. אני נהנה מהמשחק ויכול לשחק בו במשך שעות, אבל אני מבזבז הרבה מדי זמן בצפייה בפרסומות. בדרך כלל אני אצפה בהם לחיזוק, אבל במשחק הזה נצח, שחרר או דחף צפה בפרסומת של 30 שניות. שחרר את המודעות שלך ותהיה לך סיכוי טוב יותר לשמור על אנשים לשחק.
도끼.io 액션 qscc
כיף מאודדדדד
AXES.io Akció frk
כיף ומהנה
פעם אהבתי את המשחק הזה כשהיה קרב רויאל נגד אנשים אמיתיים.. עכשיו זה הכל בוטים שהם יותר מדי OP. שילמתי את הכסף ללא פרסומות ועכשיו אני צריך לצפות בהן עבור הטבות ובריאות בין רמות. כמו כן, העדכון החדש ביותר הפך את המשחק שלי לאפיורי, וזה גם מבאס. אני מנסה למצוא משחק אחר שהיה כמו ה-axes.io המקורי, כי החדש הזה הוא חבל. ניסיתי ליצור קשר עם המפתחים פעמים רבות והם לא עונים. הגיע הזמן לחפש משחק חדש
פוקקקקקקךךךךךךךךך
זה אחלה!!!!!!! משחק!!!!!!! נשק עם בונוס כמו (שחקן לוקח נזק תוך כמה שניות לאחר שפגעת בו) או (בונוס מהירות טיסה) ו-TRIPLE THROUGH!!!! יש עוד כלי נשק מהנים. רק תיארתי את שלי אם אתה רוצה לקנות אותו, גלול את כל הדרך חזרה לקטע הנשק והוא יהיה כחול טהור, זה יהיה די בזבזני כמו 1200 דולר GAME אבל זה נשק טוב👌
המשחק מצוין בסך הכל. אהבתי כשהצלחת לרכוש נשק עם מטבעות שהרווחת ולא רק להיות מוגבלת לסיכויים של נשק טוב מתיבת האוצר.